2008-09-30 15:40:13• hírek • Szatmár.ro

Éremesélyekkel lépnek pástra a szatmáriak

Szerdán utaznak el Nagyváradra a Szatmárnémeti Sportklub férfi párbajtőrözői, akik az országos bajnokság második fordulójának keretében lépnek pástra.

A Körös-parti városban az egyéni és a csapatbajnokságot rendezik meg, és mindkét esetben az érmek is gazdára találnak. Az egyéniben négy szatmári vívó, Adrian Pop, Tardi Ottó, Adrian Szilágyi és Tardi Zsolt kvalifikálta magát a legjobb tizenhat közé, mindenki vív mindenkivel egy ötös asszót, és ezek után alakul ki a végeredmény.

A csapatversenyben nyolc együttes vesz részt, a Sportklub két gárdát indít, az első (Adrian Pop, Adrian Szilágyi, Tardi Ottó) a második helyről várja a folytatást, a második (Tardi Zoltán, Tardi Zsolt, Nagy Lehel, Tudor Tulbure) pedig a negyedikről. A lebonyolítási rendszer alapján mindegyik csapat vív mindegyikkel, és a két forduló összesítése után hirdetnek majd bajnokot.

A Sportklub I az első fordulóban egy tussal kapott ki az első helyen álló Nagyváradi Crisultól, így ha a váradiakat két tussal legyőzi és - akárcsak az első körben - nyer a többi ellenfél ellen is, akkor bajnoki címet ünnepelhet. Csiszár Ferenc edző elmondta, hogy a második csapat is elcsípheti még a bronzérmet, a fő rivális a harmadik marosvásárhelyi együttes és a Steaua lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: